Head Coach Agency je nastao sa željom da naši mladi sportisti dobijaju najbolje uslove za uspeh u životu. Zašto bi morali birati između fakultetske diplome i sportske karijere? Kad ljubav prema sportu može biti pokretač budućih akademskih dostignuća.

Stoga je NAŠ CILJ da mladim, ambicioznim talentima pomognemo u ostvarivanju sportske stipendije na nekom od mnogih obrazovanih programa širom SAD-a i da na taj način postavimo temelje njihovih budućih uspeha – na terenu i van njega!

 

NAŠ TIM

Naš tim se sastoji od mladih pojedinaca ko su odlično upoznati sa američkim sportsko-obrazovnim sistemom. Oni će se pobrinuti da ti svaki korak bude u potpunosti jasan, biće ti podrška kroz čitav proces i pomoći će ti da postigneš najbolje moguće rezultate u toku apliciranja.

Bilo da si iz Srbije, Crne Gore, Bosne, Hrvatske, (ili bilo koje druge evropske države) – možes nam se obratiti za pomoć.

Muški i ženski fudbal, tenis, odbojka, košarka, plivanje, atletika, ragbi su samo neki od mnogobrojnih sportova koji ti mogu doneti sportsku stipendiju u Americi.

RAGBI

MUŠKI

ODBOJKA

ŽENSKA

KOŠARKA

MUŠKA

FUDBAL

MUŠKI

NAŠA MISIJA

Naša misija nije samo da vam pronađemo najbolju moguću ustanovu po vašim merama i željama… Već i da ti, osim sportskog i akademskog napretka, pružimo jedinstveno životno iskustvo. U toku kojeg ćeš steći obrazovanje, usavršiti engleski jezik i stvoriti kontakte i prijateljstva za čitav život.

Partnerske škole i univerziteti

ZOVI NAS - PIŠI NAM - PRATI NAS